logo

Schrijf je vrij!

Van 13.07.2020 10:00 tot 17.07.2020 16:30

De retraite Schrijf je vrij! start maandag 13 juli om 10 uur met een bijeenkomst in Breda. Voor de fysieke ontmoeting zijn acht plekken beschikbaar. Er is tegelijk een Online verbinding, dus alle deelnemers aan de retraite kunnen aanwezig zijn, ook als je verder weg woont of vakantie viert. Tijdens deze bijeenkomst licht ik toe wat de bedoeling is, we maken kennis met elkaar en we gaan aan de slag met een eerste schrijfopdracht. Om 12 uur gaan we uiteen.

Vervolgens ontvang je elke avond om 21 uur een nieuwe opdracht in je mailbox, zodat je de volgende dag op jouw moment aan de slag kunt.
Op woensdagmiddag is er van 15 tot 17 uur een online-ontmoeting om te delen waar iedereen is aanbeland. Je kunt vragen stellen en ik geef tips.
Tot slot is er op vrijdagmiddag van 14 tot 16.30 uur een gezamenlijke bijeenkomst (ook weer een combinatie van live en online). Dan leest iedereen die wil een eigen tekst voor, en zo delen we de opbrengst van deze schrijfweek met elkaar. Gezamenlijk ronden we de retraite af.
De prijs voor deze week is € 95. Daarvoor krijg je drie plenaire sessies, zeven inspirerende opdrachten en feedback voor wie dat nodig heeft. 

Aanmelding via . Je ontvangt dan informatie over voorbereiding en betaling.

© De Stem van je Leven