logo

Een individuele sessie duurt een uur en bestaat uit drie elementen:

  • gesprek
  • lichaamswerk
  • zingen 

Samen zoeken we naar de ingang om, stap voor stap, jouw stem te ontdekken, hem als het ware uit je lichaam te bevrijden. Het gaat erom de trilling van je stem te ervaren, te voelen wat dat teweegbrengt en zo de ruimte in jezelf te vergroten. De ruimte die je al zingend durft in te nemen is net zo groot als jij op het moment zelf aankunt. Jouw eigen tempo geeft de maat aan. Zo leer je ook daarop te vertrouwen.

Marjo biedt op een heel prettige manier veiligheid om vanuit rust je eigen stemgeluid te ontdekken. Zonder oordeel nieuwsgierig mogen zijn naar wat je stem je gaat brengen. Ik heb geleerd mezelf toestem-ming (!) te geven mezelf meer te laten horen, mezelf meer te laten zijn. Écht een bevrijding!

De sessies bij jou raakten precies aan wat nodig was om een volgende stap op mijn levenspad te maken. De aandacht gericht op wat er is in je ziel en lijf en daar geluid aan geven was voor mij bevrijdend!! Jouw warme en deskundige begeleiding hebben dit proces mede mogelijk gemaakt. Dank je wel!!!

Wat me heel erg raakt in Marjo is de manier waarop ze op een hele ‘stille’ maar supergeconcentreerde manier haar aandacht op je richt en naar je luistert, zonder dat ze je bevestigt.

© De Stem van je Leven