logo

Deze leergang gaat over jouw talent (wie ben ik?) en jouw eigen leiderschap (hoe gebruik ik dat?). Met het Talentenspel ontdek je welke eigenschappen jou tot een unieke mens maken. Met Stembevrijding gaan we op zoek naar de stem van jouw eigenheid. Hoe klinkt jouw stem als je naar buiten brengt wat van binnen leeft? Zingen brengt je direct bij je kern en maakt jou zichtbaar en hoorbaar, precies zoals je bent. Dat maakt werkelijk contact met de ander mogelijk. Daar vrij in zijn geeft je meer zelfvertrouwen en is een forse stap in je persoonlijk groeiproces.

Wat je in deze cursus verwerft is bewustwording van je talent, gaan staan voor wie je bent en heldere keuzes maken om jouw bestemming te leven. Je maakt ruimte voor jouw verhaal en treedt daarmee in contact met de ander. Kortom: een investering in het ‘work in progress’ dat jij bent.

Talentenspel & Stembevrijding

In het Talentenspel maak je kennis met jouw twaalf talenten. De combinatie van deze talenten maken jou tot de unieke mens die je bent. Je onderzoekt en leert op een wezenlijk niveau wie je bent en waarvoor je bedoeld bent. Dat is een fascinerend proces; opeens blijken er woorden te zijn voor wat je diep van binnen allang wist!

Dat is nog niet alles. Om jouw talenten werkelijk te leven, moet je jezelf laten horen en zien. Hiervoor zetten we Stembevrijding in. Je stem is het meest directe instrument om jezelf te laten horen. Hoe vrij ben je daarin, en welke stappen kun je zetten om meer ruimte te maken voor wie jij bent?

Het is een intensief en zeer vervullend proces om jezelf steeds meer ruimte aan jouw eigen Ronde Tafel te gunnen. Zodat jijzelf de leider van jouw talenten wordt en weet hoe je deze kunt inzetten.

 

Ervaringen van deelnemers:

Deelnemen aan Stem van de Ronde Tafel heeft mijn leven verrijkt. Ik heb een waarachtige ontmoeting mogen ervaren met mezelf; een sluier is opgelicht en heb helderheid gekregen in wat mij ten diepste beweegt! Wim en Marjo nemen je stap voor stap mee in de wereld van zingen, talenten gebruiken en verdieping in levensvragen. Zij creëren een veilige omgeving, waardoor het uiten van wat je beweegt en je stem laten horen heel toegankelijk is. Om dit samen met anderen te mogen meemaken schept een band en de ontmoeting is voor altijd besloten in het hart!  Deze leergang opent deuren, die anders gesloten waren gebleven.

Het afgelopen halfjaar is mijn ziel weer gaan zingen.Verbazing  over de kracht en emotie van mijn stem. Een oud verlangen kwam terug en weer waar gemaakt. De leergang is helend en bevrijdend.

 

Data voorjaar 2020

Trainingsduur
– Zeven groepsbijeenkomsten van één dag
Bovendien:
– Individueel traject Talentenspel 2 x 2 1/2u
– Individuele les Stembevrijding 1 u
Trainingsdagen:
De cursusdagen duren op de vrijdagen van 14 – 20 u, de zaterdagen van 10-16 u.
start zaterdag 29 februari, 13 maart, 4 april, 24 april, 15 mei, 6 juni en 20 juni
Locatie: Fort Isabella, Reutsedijk 13, Vught
Deelname: 
min. 6 en max. 12 deelnemers

Trainers: Wim Stokwielder en Marjo Brenters

Kosten: € 895,-
Mogelijk is er bij je werkgever een bijdrage beschikbaar in het kader van persoonlijke ontwikkeling; in CAO’s heet dit vaak het POB-budget. Soms zijn de kosten als scholing aftrekbaar van de belasting.

Info-avond (deelname is gratis en vrijblijvend):
maandag 10 februari van 19.30-22.00 uur. Adres: Tweede Markstraat 12, Breda

Meer informatie en Aanmelden per mail:  of Wim Stokwielder (

 

 

© De Stem van je Leven