logo

Stembevrijding gaat over zingen wat in jou leeft. Hoe klinkt jouw stem als je naar buiten brengt wat van binnen leeft? Spanning, plezier, terughoudendheid, alles kan gezongen worden. Het gaat over moeiteloos zingen en uitdrukken wie jij bent. Goed en fout bestaan niet, want je weet niet wat er komt als je je openstelt voor wat jouw stem wil laten horen. Talent voor of ervaring met zingen is niet nodig. Ook je best doen is niet aan de orde; het gaat om het verlangen je stem te laten horen, en daarmee jezelf. Een workshop stembevrijding is een laagdrempelige mix van lichaamswerk en stem- en improvisatie-opdrachten.

Regelmatig geef ik in Breda en Amsterdam de workshop Naar Binnen en Naar Buiten, een 'gouwe ouwe' binnen de school van Jan Kortie, tegenwoordig Centrum voor Stembevrijding. Daarnaast organiseer ik samen met Wim Stokwielder dagworkshops 'Hoor mij nou!' 

Beide workshops zijn intensieve dagen in een groep van maximaal 12 deelnemers, waarvan je gegarandeerd zingend thuiskomt!

Agenda

Op 27.02.2021
Durf jij vol overgave te zingen? Kun je jezelf helemaal geven in je zingen? En zo niet, verlang je daar wel naar? Deze workshop gaat over moeiteloos zingen en uitdrukken wie jij bent. Goed en fout bestaan niet, want je weet niet wat er komt als je je openstelt voor wat jouw stem in het moment zelf laat horen. Hoe klinkt jouw stem als je naar buiten brengt wat van binnen leeft?

 

Ik heb erg genoten. Ik vond het heel ontroerend dat iedereen zo mooi kwetsbaar uitkwam bij wat op dit moment belangrijk is. Ik zal mijn heupen meer gaan swingen om zo energie en kracht los te maken. Bedankt, je was een prachtige begeleider!
Ik ben zo blij dat ik meegedaan heb! Anders had ik nooit geweten wat ik allemaal in me heb!

Workshops op maat

Wil je een workshop voor een speciale gelegenheid? Mail mij voor de mogelijkheden. Bijvoorbeeld: 

  • bijzondere verjaardag
  • jubileum 
  • toneelclub 
  • vriendinnendag 

Een workshop duurt minimaal twee uur, maximaal een dag. Op verzoek neem ik een pianist/gitarist mee om het zingen te begeleiden.

© De Stem van je Leven