logo

Elke organisatie staat van tijd tot stil om inspiratie op te doen, om (weer) te voelen waar de bezieling huist. Inspiratie betekent letterlijk: inademen. Bewust inademen helpt ons te ervaren waar we ons bevinden en om te voelen waar we heen willen. Zingen is daarbij enorm behulpzaam. Je móet immers wel inademen om vervolgens – zingend – te kunnen uitademen. Zowel samen zingen als elkaar horen zingen, werkt van binnen naar buiten en versterkt gevoelens van saamhorigheid en verbinding.

Sensoor Fryslân:

‘Sensoor Fryslân, telefonische hulpdienst is het seizoen gestart voor haar vrijwilligers, met een prachtige workshop over je eigen stem vinden. Aandacht, ontroering, samen, verbinden, mooie open kwetsbare sfeer, contact , zijn de woorden die genoemd werden. Een mooi begin van een nieuw seizoen.’

MEE West-Brabant:

“Jouw workshop paste perfect bij onze Inspiratiedag over persoonlijke vrijheid. Het samen én alleen zingen was spannend en gaf veel energie. Het was zo mooi om collega’s te horen en te zien zingen! Het gaf me op een nieuwe manier vertrouwen in de bezieling van onze medewerkers.”

Zorgorganisatie WIJ:

“Wat een mooie aanvulling op onze teamdag! Onze naamsverandering naar WIJ heeft een diepere betekenis gekregen doordat we gezamenlijk gezongen hebben. Het vinden van onze eigen stem was een spannend proces, voor sommigen erg kwetsbaar. Maar toen dat samenkwam ontstond er iets heel nieuws.”

Neem contact op voor een aanbod op maat.

© De Stem van je Leven