logo

Samen zingen is een krachtige verbinder. Deelnemers ervaren aan den lijve hoe ze omgaan met intuïtie, samenwerking, presentatie en communicatie. En welke nog ongebruikte bronnen in zichzelf ze daarbij kunnen aanboren. Zingen is immers misschien wel de meest directe vorm van expressie.

Marjo begeleidt het zingen op enthousiaste wijze, vaak samen met een pianist. Veelal zijn het eenvoudige oefeningen, improvisaties en toegankelijke melodieën. Het uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen. Ervaring is niet nodig. Sterker nog: ook degenen die van zichzelf vinden dat ze niet kunnen zingen zullen al snel ontdekken dat het tegendeel waar is.

Zorggroep Limburg:

Zeer prettig, goed om te zien dat schaamte opzij werd gezet. Openheid in alle fronten, deed de groep naar mijn gevoel erg goed.

 

Goede opbouw van activiteit, uitnodigend en prikkelend om over eigen grenzen te gaan en je bloot te stellen door je steeds meer te laten horen tegenover collega-teamleiders. Het gaf uiteindelijk saamhorigheid wat vooral tot uitdrukking kwam in het slotlied. Zelf heb ik ervaren dat als je enthousiasme en energie uitstraalt dat je dit ook weer terugkrijgt van de ander.

© De Stem van je Leven